Zpráva kličkuje dolů mezi dvojicí sloupců a potom se přes dosud nevyužitá pole vrací stejným způsobem nahoru. Následně pokračuje další dvojicí sloupců.
Položky zůstávají jen v tomto prohlížeči a po 7 dnech se automaticky smažou.